• banner3
  • banner
  • banner
Egret Bahan Anyar 5 KAUNTUNGANNANA
  • QUALIFICATION CERTIFICATION

    SERTIFIKASI KUALIFIKASI

    Egret matéri énggal mangrupikeun perusahaan terpadu sareng ragam.
  • ADHESIVE TAPE WORKSHOP

    BENGKEL TAPE ADHESIF

    Didirikeun taun 1997, Bai Lu nutupan legana sakitar 20000 méter pasagi.
  • PRESSURE SWITCHES WORKSHOP

    BENGKEL SWITCHES TEKANAN

    Kapasitas produksi taunan produk séri tekanan nyaéta 3 juta.
  • CUSTOMER FACTORY INSPECTION

    INSPEKSI FIKORI PELANGGUNG

    Palanggan utama: Midea, Haier, angel, neunet, Danone sareng mérek terkenal sanés.
  • TO PARTICIPATE IN THE EXHIBITION

    Pikeun ilubiung dina paméran

    Éta diékspor ka Asia Wétan, Wétan Tengah, Éropa sareng Amérika.
Egret Mitra
ADHESIVE TAPE PARTNER-s
PRESSURE SWITCHES PARTNER-s1
Warta

Ngeunaan

Jiangsu Egret New Material Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu dirobihkeun pikeun ngahijikeun industri kulkas kana pangaruhna anu lega. Perusahaan ngagaduhan opat perusahaan bawahan: "Changzhou Egret Electric Equipment Co., Ltd., Changzhou Xinmeixin Metal, Changzhou Meimusen Bahan Anyar ”sareng Changzhou Egret Manufaktur Co., Ltd anu utamina ngokolakeun jinis bisnis ékspor. Perusahaan umumna kalibet dina tilu industri utama, pakakas bumi, mobil sareng komunikasi. Sedengkeun produk utamina nyaéta pita perekat, produk busa, pengendali tekanan, bagian kulkas, logam campuran sareng perlindungan médis pribadi…

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi daptar harga kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.