Tentang Kami

Jiangsu Egret New Material Technology Co., Ltd.

Jiangsu Egret New Material Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu dirobih anu komitmen pikeun ngahijikeun industri kulkas kana pangaruhna anu lega. Perusahaan ngagaduhan lima perusahaan bawahan: "Changzhou Egret Electric Equipment Co., Ltd., Anhui New Material Technology Co., LTD., Changzhou Xinmeixin Metal, Changzhou Meimusen Bahan Anyar "sareng Changzhou Egret Manufaktur Co., Ltd anu utamina ngokolakeun jinis bisnis ékspor. Perusahaan umumna kalibet dina tilu industri utama,alat-alat bumi, mobil sareng komunikasi. Sedengkeun produk utamina nyaéta pita perekat, produk busa, pengendali tekanan, bagian kulkas, logam campuran sareng perlindungan médis pribadi.

JIANGSU EGRET GABUNGAN GABUNGAN

Ayeuna grup Egret parantos ngembangkeun janten lima lima cabang perusahaan

1594877913595626

Changzhou Egret Electric Equipment Co., Ltd.

Didirikeun taun1997 di kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, kalebet daérah anu 13.000 méter sekuen, kalayan total luas konstruksi tina 20.000 méter pasagi.

Produk utama:
Séri tape 1.adhesive: pita foil aluminium, Pita bodas PE, Pita Piaraan, pita TPP, Pita kertas masking, pita jaringan dua sisi, pita PVC.
2. seri busa insulasi panas: lambar atanapi paeh-motong tina PU / EPDM / PE / XPE / CR / NBR Opesello, non-anyaman dirasakeun, bolu silikon.
3. séri tekanan tekenan: jinis disc kompak, SPST

25254

 Anhui New Material Technology Co., LTD.

Didirikeun taun 2021 di kota Anqing, propinsi Anhui.
Basis manufaktur anyar pikeun sagala jinis kasét perekat ogé lem.

 

1595558277919134

Changzhou Xinmeixin Metal

Lokasina di kota Changzhou, Propinsi Jiangsu.
Spésialisasi dina produksi logam paeh-casting: alloy seng, alloy aluminium, produk tambaga, produk beusi, produk palastik sareng manufaktur die-casting anu sanés sareng penjualan; Hal ieu seueur dianggo dina mobil, alat bumi, mesin cuci, motor, konektor komunikasi sareng lapangan sanésna.

1594877932194266

Bahan Anyar Changzhou Meimusen

Lokasina di kota Changzhou, propinsi Jiangsu
Produk utama: masker sipil, topeng médis, lap, serbet

252424254

Changzhou Egret Manufaktur Co., Ltd.

Lokasina di kota Changzhou, propinsi Jiangsu
utamina nanganan jinis bisnis ékspor.

Mitra

Kalayan bantosan kualitas luhur, EGRET parantos janten merek terkenal di sakumna nagara sareng damel kerjasama sareng merek kulkas seueur dunya, Haier, Media, Meiling, Hisense, Whirlpool, Arcelik, Vestel, Simfer, Toshiba, Beko, Samsung, LG , TCL sareng sajabana

Mitra TAPE ADHESIF

ADHESIVE TAPE PARTNER

Mitra Pencét Pencét

PRESSURE SWITCHES PARTNER

SERTIPIKAT

653535
3535
4244039_2
434343
10894569_111054541039_2

Pameran

MIYH9767
IMG_7231
IMG_4539
IMG_7286
IMG_2142
IMG_7299

AUDIT PELANGGAN

IMG_5419
IMG_3769
IMG_5402
IMG_1640
IMG_5350
IMG_5407
IMG_5304

PRODUK Hubungan

WhatsApp Online Chat!