Pita Foil Aluminium

Panjelasan Produk:


Detil Produk

DETAIL PRODUK TAPE ALUMINIUM FOIL

DSC_3298
DSC_3293
DSC_3287
PN Akrilik Kategori Kandel Loop Tack 180 ° Kakuatan Ngupas Nyukur statik Kakuatan regangan
EGAWL-30 Émulsi Murni 30 mic ≥15 #

≥5n / cm

≥24h ≥20n / cm
EGAWL-40 Émulsi Murni 40 mic ≥15 #

≥5n / cm

≥24h ≥28n / cm
EGAWL-50 Émulsi Murni 50 mic ≥15 #

≥5n / cm

≥24h ≥30n / cm
EGASL-30 Pangleyur Murni 30 mic ≥15 #

≥6n / cm

≥24h ≥20n / cm
EGASL-40 Pangleyur Murni 40 mic ≥15 #

≥6n / cm

≥24h ≥28n / cm
EGASL-50 Pangleyur Murni 50 mic ≥15 #

≥6n / cm

≥24h ≥30n / cm
  • Kalayan palapis kertas silikon gampang dileupaskeun, cocog pikeun rewinding
  • Jinis liner aya: kertas silikon, kertas Kraft bodas / konéng, kertas glassine
  • Dilapis ku pelekat akrilik dumasar pangleyur
  • Adhesion kuat pas pikeun sealing sendi / kelim tina foil / scrim nyanghareup
  • Résistansi sepuh anu saé pikeun panggunaan jero ruangan & luar
  • Panas sareng defleksi cahaya

Pita Foil Aluminium sareng Aplikasi Liner

  • Kulkas, freezer, coil evaporative coil / gagantel tabung tambaga
  • Panas sareng defleksi cahaya
  • Penghalang uap dina papan saluran fiberglass bertulang
  • Tujuan umum sapertos: tambalan, panyegelan, perbaikan, masker, jst

SELF-WOUND ALUMINIUM FOIL TAPE PRODUK DETAIL

DSC_3305
DSC_3271
DSC_3316
PN Perekat akrilik Alumi Foil Kategori Kandel Loop Tack 180 ° Kakuatan Ngupas Nyukur statik Kakuatan regangan Laju Beungkeutan Polyurethane Foam
EGAW-30

Émulsi

Murni 30 mic ≥15 # 5n / cm ≥24h ≥20n / cm ≥60%
EGAW-40

Émulsi

Murni 40 mic ≥15 # 5n / cm ≥24h ≥28n / cm ≥60%
EGAW-50

Émulsi

Murni 50 mic ≥15 # 5n / cm ≥24h ≥30n / cm ≥60%
EGAS-30

Pangleyur

Murni 30 mic ≥15 # 6n / cm ≥24h ≥20n / cm ≥60%
EGAS-40

Pangleyur

Murni 40 mic ≥15 # 6n / cm ≥24h ≥28n / cm ≥60%
EGAS-50

Pangleyur

Murni 50 mic ≥15 # 6n / cm ≥24h ≥30n / cm ≥60%
  • Silikon dilapiskeun dina palapis aluminium foil pikeun gampang dileupaskeun nalika bersantai
  • Dilapis ku perekat akrilik agrésif
  • Koefisien mindahkeun panas konvektif tiasa dugi ka 257 W / (m · K)
  • Fitur cekelan multi-permukaan, tiasa akur sareng evaporator coil / tube tiis kalayan gampang
  • Ngadukung aluminium ngagaduhan konduktivitas anu hadé sareng dissipation termal

Timer Tape Aluminium Foil Tape Aplikasi
Tahan tabung pendingin pageuh kana cangkang jero kulkas atanapi mesin beku dugi unit diuyang, maksimalkeun kamampuan épisién.
Penghalang uap dina dewan saluran fiberglass bertulang / nyanghareup FSK
Tujuan umum sapertos: tambalan, panyegelan, perbaikan, masker, jst.

LAMINATED ALUMINIUM FOIL TAPE PRODUK PRODUK

DSC_3304
DSC_3309
DSC_3306
PN Perekat Kategori Kandel Loop Tack 180 ° Kakuatan Ngupas Nyukur statik Kakuatan regangan Laju Perekat Polyurethane Foam
EGLW-15 Akrilik BOPP ≥0.07mm ≥15 # 5n / cm ≥24h ≥25n / cm ≥60%
EGLW-20 Akrilik BOPP ≥0.07mm ≥15 # 6n / cm ≥24h ≥28n / cm ≥60%
EGLR-25 Karét BOPP ≥0.07mm ≥15 # 7,5n / cm ≥24h ≥30n / cm ≥60%
EGLR-35P Karét Piaraan ≥0.08mm ≥15 # 7,5n / cm ≥24h ≥40n / cm ≥60%

Pedaran & Manpaat

  • Dilapis ku emulsi akrilik non-konduktif
  • Lapisan top PET nawiskeun insulasi anu saé diantara dua permukaan kontak
  • Résistansi sepuh anu saé pikeun panggunaan jero ruangan & luar
  • Pita PET / FOIL tanpa palapis mastikeun gampang dioperasikeun
  • Lapisan silikon dina nyokong pilem pikeun gampang dikaluarkeun
  • Tiasa janten gampang dicabak-cimata atanapi cimata anu sesah pisan
  • Alternatif ékonomis pikeun pita foil aluminium murni

Aplikasi Pita Aluminium Foil Laminated
Kulkas, freezer, coil evaporative coil / gagantel tabung tambaga
HVAC, damel saluran
Tujuan umum sapertos: tambalan, panyegelan, perbaikan, masker, jst.

TAPE FOIL ALUMINIUM DIPÉLÉKTIF

DSC_3271
DSC_3268
DSC_3257
PN Perekat Kategori Kandel Loop Tack 180 ° Kakuatan Ngupas Nyukur statik Kakuatan regangan Elongation at Break
EGRH-215 Ngalembereh Panas PE scrim 215 mic ≥15 #

6n / cm

≥24h

≥28n / cm ≥30%
EGRS-215 Pangleyur PE scrim 215 mic ≥15 #

6n / cm

≥24h

≥28n / cm ≥30%
  • Dilapis ku karét sintétik agén / résin perekat
  • Ogé, perekat akrilik dumasar pangleyur mangrupikeun pilihan sanés
  • Pola nyanghareup / ngadukung anu béda, diagonal, kotak pasagi, sareng sajabana
  • Pisan gampang pikeun luh-tangan, gampang dianggo ku pagawé
  • Cimata bersih tanpa benang leupas ngagantung tungtungna
  • Jahitan saluran logam kaku & fléksibel / sealing sambungan uap
  • Ngagabungkeun foil nyanghareupan panel insulasi sareng bagian pipa
  • Fiberglass nyanghareup sendi uap sealing & industri HVAC séjén
  • Kaca wol / Rock-wool / mineral wool / foam insulasi termal

TAPE FOIL FOIL TAPE RETARDAN

_T0A2473
_T0A2455
_T0A2467
PN Perekat Kategori Kandel Loop Tack 180 ° Kakuatan Ngupas Adhesion permanén Kakuatan regangan Peunteun Seuneu
EGASL-30F Pangleyur FR   ≥15 # 7n / cm ≥24h ≥20n / cm BS476
EGASL-40F Pangleyur FR 40 mic ≥15 # 7n / cm ≥24h ≥28n / cm BS476
EGAWL-30F Cai FR 300 mic ≥15 # 6n / cm ≥24h ≥20n / cm BS476
EGAWL-40F Cai FR 40 mic ≥15 # 6n / cm ≥24h ≥48n / cm BS476

• Kalayan palapis kertas silikon gampang dileupaskeun, cocog pikeun rewinding

• Dilapis ku formasi retardant seuneu pelarut dumasar napel akrilik

• Dirancang khusus pikeun suhu luhur, tahan seuneu anu hadé

• Résistansi sepuh anu saé pikeun panggunaan jero ruangan & luar

• Ngadukung aluminium ngagaduhan konduktivitas anu hadé sareng dissipation termal

• Nyayogikeun halangan anu épéktip pikeun Uap, hawa sareng korosi

• Tiasa bersih sareng gampang dileungitkeun tina seueur permukaan, tanpa résidu

• Barang bodas, barang éléktronik bagian internal nyepeng

• Ducting work, pipa insulasi termal

• panghalang uap dina dewan saluran fiberglass bertulang / nyanghareup FSK

• Tujuan umum sapertos: tambalan, panyegelan, perbaikan, masker, jsb.

TAPI GAGAM ALUMINIUM SEJUK

_T0A2389
01
_T0A2494
PN Perekat Kategori Kandel Loop Tack 180 ° Kakuatan Ngupas Nyukur statik Kakuatan regangan Elongation at Break
EGASL-30C Pangleyur CW 30 mic ≥15 #

6n / cm

≥24h

≥20n / cm ≥3%
EGASL-40C Pangleyur CW 30 mic ≥15 #

6n / cm

≥24h

≥28n / cm ≥3%
  • Dilapis ku rumus cuaca tiis pelarut akrési perekat dumasar
  • Kalayan palapis kertas silikon gampang dileupaskeun, cocog pikeun rewinding
  • Dirancang khusus pikeun daérah tiis anu ekstrim, tahan cuaca anu hadé
  • Résistansi sepuh anu saé pikeun panggunaan jero ruangan & luar
  • Sendi / kelim sealing ngalawan Uap sareng penghalang uap
  • Élmu Hawa ventilasi manaskeun (HVAC)
  • Ducting karya
  • Penghalang uap dina papan saluran fiberglass bertulang
  • Pikeun dipaké ku dewan saluran kaca serat kaku
  • Pikeun dipaké ku saluran hawa anu fléksibel sareng konektor hawa
  • Tujuan umum sapertos: tambalan, panyegelan, perbaikan, masker, jst.

Tisu SCRIM KRAFT TAPE

DSC_3268
DSC_3257
DSC_3287
PN Perekat Kategori Kandel Loop Tack 180 ° Kakuatan Ngupas Nyukur statik Kakuatan regangan Peunteun Seuneu
EGFR-170 Ngalembereh Panas FSK   ≥15 # 8n / cm ≥24h ≥30n / cm BS476
  • Dilapis ku résin karét sintétik résin perekat
  • Adhesion kuat pas pikeun sealing sendi / kelim tina foil / scrim nyanghareup
  • Alus dina Uap atanapi résistansi penetrasi hawa

Résistansi sepuh anu saé pikeun panggunaan jero ruangan & luar

  • Panas sareng defleksi cahaya
  • Nyayogikeun halangan anu épéktip pikeun Uap, uap, hawa sareng korosi

Aplikasi Foil Scrim Kraft Pita

  • Industri HVAC & insulasi bungkus pipa

Panas sareng defleksi cahaya

  • Penghalang uap dina papan saluran fiberglass bertulang
  • Ngagabung sareng ngégél foil scrim kraft nyanghareup simbut gelas laminasi
  • Ngagabungkeun sareng ngégél kelim saluran saluran udara anu fleksibel sareng saluran anu kaku.
  • Tujuan umum sapertos: tambalan, panyegelan, perbaikan, masker, jst.

APLIKASI PRAKTISAL

3
BOPP
25
IMG_2649
BOPP2
IMG_7302

  • Saméméhna: Teras:

  • WhatsApp Online Chat!