Pita Pita CR

Panjelasan Produk:


Detil Produk

Perekat Karét Kloropén

Katerangan

CR (Chloroprene Rubber) mangrupikeun elastomer kalayan klorobutadién salaku bahan baku utama pikeun α-polimérisasi, leyur dina toluene, xylene, dichloroethane, tilu vanadium étiléna. Éta rada leyur dina aséton, métil étil keton, étil asétat, sikloheksanabari henteu leyur dina n-hexane, solvent naphtha, tapi tiasa leyur dina pelarut campuran ku proporsi anu saé, goréng sareng nonsolvent, atanapi goréng sareng nonsolvent.

Chloroprene Rubber Adhesives23

● Data Téhnologi

Bagéan No.

Kapadetan (Kg / m3)

Kakuatan mesék

Adhesion Awal

Résistansi Tmperature

Angkatan Stretch

Elongasi

Warna

Babasan

EGF-CR-D190

≥190

6N / cm

16 #

-40 ℃ ~ 120 ℃

≥20N / cm

≥150%

hideung

Kisaran Width: 10-1600mm

Kisaran Panjang: 100-2000mm

EGF-CR-D230

30230

6N / cm

16 #

-40 ℃ ~ 120 ℃

≥20N / cm

≥180%

hideung

NBNilai-nilai di luhur mangrupikeun nilai rata-rata anu dicandak ku perusahaan urang saluyu sareng tés standar anu aya hubunganana.

 Ciri-cirina

Busa CR gaduh résistansi minyak anu saétahan maké luhurtahan panas sareng kuat kakuatan napel. Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan résistansi cai anu saé, ketang hawa sareng sipat beungkeutan anu saé, tahan seuneu ogé langkung saé. Dianggo sacara luas dina ngadamel sababaraha produk karét tahan minyak, sababaraha jenis gasket tahan minyak, gasket, leungeun baju, bungkus fleksibel, karét lemes selang, percetakan sareng dyeing botan, bahan karét kabel, sareng sajabana, dina kulkas utamina dianggo pikeun ngalereskeun balok péngkolan. Sadaya produk saluyu sareng sarat lingkungan RoHS.

Aplikasi

● Bungkusan bahan panyangga
● Sealing konstruksi sipil
● Lalu lintas rel / guncangan mobil tahan sareng panyegelan
● AC / kulkas / freezer tahan panas
● Koréksi balok flip refératorator
Chloroprene Rubber Adhesives231

● Panyimpenan & Validitas

Neundeun dina rohangan temp kalayan RH 20% -80%. Rak Kahirupan: 3-6 bulan saatos MFD.

Ayeuna, urang sacara propésional nyayogikeun palanggan sareng produk utama urang Sareng bisnis kami sanés ngan ukur "mésér" sareng "ngajual", tapi ogé museurkeun deui. Kami nargétkeun janten pamasok satia sareng kooperator jangka panjang di Cina. Ayeuna, Kami ngarepkeun janten rerencangan sareng anjeun.


  • Saméméhna: Teras:

  • WhatsApp Online Chat!