Warta

  • What is the general price of a pressure switch? Changzhou pressure switch manufacturers to help you fully understand!

    Naon harga umum saklar tekanan? Pabrikan switch tekanan Changzhou pikeun ngabantosan anjeun ngartos pisan!

    Aya seueur hal dina kahirupan urang anu meryogikeun pangukuran tekanan, sapertos aplikasi kimia, mékanis, hidrolik sareng hidroelektrik anu meryogikeun pengawasan tekanan waktos sacara real-time, tapi nalika nilai tekanan teuing alat ukur pangukuran tekanan saderhana ...
    Maca deui
  • What is the difference between glass fiber aluminum foil tape and aluminum foil tape?

    Naon bédana antara serat kaca aluminium foil tape sareng aluminium foil tape?

    A. Naon bédana antara serat kaca aluminium foil tape sareng aluminium foil tape? Pita lawon aluminium foil serat kaca, nganggo prosés komposit canggih unik, ...
    Maca deui
  • Aluminium foil tape – the magic tape that can “fly” into the sky

    Pita aluminium foil - pita sihir anu tiasa "ngapung" ka langit

    Panumpang asing kaget pisan mendakan yén staf pangropéa bandara parantos ngempelkeun casing mesin sateuacan pesawat angkat. Adegan ieu difilmkeun sareng dipasang dina internét, nimbulkeun kaprihatinan sareng patarosan ngeunaan implikasi kaamanan nganggo pita pikeun ngalereskeun airfram ...
    Maca deui
  • Egret MOPP Tape.

    Pita Egret MOPP.

    Tape Egret, didirikeun taun1997 di kota Changzhou, Propinsi Jiangsu, ngaliput lega 13,000 méter sekuen, kalayan luas konstruksi 20.000 méter pasagi. Produk perekat utama urang tiasa dibagi kana dua kategori anu lega. Anu mimiti nyaéta séri pita perekat: pita foil aluminium, PE ...
    Maca deui
  • The role of EPDM sponge tape in butyl heat-resistant sponge products and application techniques

    Peran pita bolu EPDM dina produk bolu tahan tahan panas sareng téhnik aplikasi

    Karét butil ngagaduhan perméabilitas gas anu hadé sareng tahan panas, sareng seueur dianggo dina produksi sababaraha produk karét tahan panas, produk karét busa bolu tahan panas nyaéta salah sahiji diantarana. Seueur pabrik pengolahan tabung jero terang yén butil batin ...
    Maca deui
  • Aluminium foil tapes that you have never used

    Kasét foil aluminium anu anjeun henteu kantos anggo

    Nalika ngeunaan pita aluminium foil, kuring yakin urang sadayana kedah wawuh kana éta, sabab éta sering katingali dina kategori alat-alat rumah tangga. Mimiti, pita aluminium foil didamel tina napel peka-sénsitip anu hadé, ditambah karakteristik aluminium foil tinggi ...
    Maca deui
  • Naon pita busa?

    Kaset busa dipaké pikeun ngabasmi sora, insulasi, gasketing, cushioning / padding, sareng sealing sareng didesain pikeun ningkatkeun pidangan sareng ningkatkeun kinerja sakabéh desain produk anjeun. Unggal pita busa ngagaduhan fitur unik sareng tujuan ideal. Sababaraha kasét ieu sayogi dina sababaraha ...
    Maca deui
  • Naon kagunaan pita aluminium

    Mimiti, pita aluminium didamel tina perekat tekanan-sénsitip kualitas luhur. Salaku tambahan, foil aluminium ngagaduhan ciri résistansi suhu luhur sareng perméabilitas hawa, janten ngagaduhan pangaruh pelestarian panas anu saé sareng ciri anu ngeunteung, anu tiasa diterapkeun dina kahirupan urang ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!