Kasét foil aluminium anu anjeun henteu kantos anggo

Nalika ngeunaan pita aluminium foil, kuring yakin urang sadayana kedah wawuh kana éta, sabab éta sering katingali dina kategori alat-alat rumah tangga.

Mimiti, pita aluminium foil didamel tina napel peka-sénsitip anu hadé, ditambah ciri tahan aluminium foil résistansi suhu luhur, teu kalis, janten ngagaduhan pangaruh insulasi anu saé, tapi ogé ngagaduhan sipat anu reflektif, dina kahirupan urang, oven, gelombang mikro oven bakal dilarapkeun ka. Tangtosna, aya ogé seueur aplikasi dina industri otomotif.
Dihandap ieu anjeun bakal mendakan sababaraha produk foil aluminium utama.

(A) Pita konvensional dijejeran / henteu nganggo garis aluminium
Produk ieu mangrupikeun produk umum di pasar, viskositas anu saé, insulasi anu saé, fungsi taméng éléktromagnétik. Hal ieu utamina dianggo pikeun taméng éléktromagnétik tina sababaraha jinis produk éléktronik, sareng insulasi termal dina alat-alat rumah tangga sareng komérsial.

Aluminium foil tape
Aluminium foil tape 1

(B) Pita foil aluminium tunggal sareng dua sisi ku penguatan
Produk ieu mangrupikeun bahan komposit sareng penguatan benang serat kaca antara aluminium foil sareng kertas kraft, anu ngagaduhan fungsi pita aluminium foil biasa, tapi ogé tahan cai, kapang-tahan sareng insulasi panas. Hal ieu dianggo pikeun insulasi pipa, panyalindungan luar tina manaskeun sareng alat pendinginan, sareng insulasi panas gedong sareng hotél.

(C) Pita serat aluminium foil tape
Produk ieu didamel tina aluminium foil sareng kaén serat gelas saatos sanyawa perekat, kalayan kinerja penghalang uap cai anu saé, kinerja anti-oksidasi, tahan asam lemah sareng tahan alkali, ledakan-buktina sareng tahan seuneu. Hal ieu utamina dianggo pikeun ngégél pipa sareng ngawangun lapisan anu reflektif dina sistem pemanasan lantai listrik.

Aluminium foil tape 2
Aluminium foil tape 3

(D) Pita seuneu aluminium tahan seuneu
Pita kelas tahan seuneu kelas tahan kalayan aluminium foil murni salaku bahan dasarna, lem pikeun tahan seuneu, teras kalayan kinerja anu saé tina kertas isolasi silikon bodas salaku komposit liner. Kalayan kakuatan mesék tinggi, caket awal anu hadé, kohési, sipat tahan seuneu anu hadé. Cocog pikeun saluran hawa, témbok, sareng insulasi baja, ogé insulasi mobil sareng mobil, insulasi pipa kapal, sareng sajabana

(E) pita hideung aluminium foil tape
Dina raraga padamel di lingkungan kerja anu panjang dina panon manusa moal karaos kacapean, permukaanna nganggo palapis hideung. Éta ngagaduhan fungsi nyerep cahaya, nyerep sora, tahan beueus, anti korosi, insulasi panas, pelestarian panas, tahan seuneu, sareng sajabana Hal éta utamina maénkeun peran panyalindungan insulasi sora pikeun aula banquet sareng aula konsér.

Aluminium foil tape 4
Aluminium foil tape 5

(F) Pita pilem dilapis aluminium
Produk ieu ditutupan ku lapisan aluminium foil dina pilem, insulasi termal, anti korosi, pelindung éléktromagnétik, sipat tarik anu kuat. Hal ieu utamina dianggo pikeun hiasan interior, percetakan pabrik sareng lingkungan anu sanés.


Waktos Post: Apr-01-2021
WhatsApp Online Chat!