Peran pita bolu EPDM dina produk bolu tahan tahan panas sareng téhnik aplikasi

Karét butil ngagaduhan perméabilitas gas anu hadé sareng tahan panas, sareng seueur dianggo dina produksi sababaraha produk karét tahan panas, produk karét busa bolu tahan panas nyaéta salah sahiji diantarana. Seueur pabrik pengolahan tabung jero terang yén prosés pangolahan tabung jero butil bakalan nambihan jumlah karét EPDM atanapi karét didaur, tujuanana nyaéta pikeun manjangkeun umur jasa tabung jero butil. Janten kedah nambihan karét EPDM nalika nganggo produk karét busa bolu tahan panas atah? Upami kitu, masalah naon anu kedah diperhatoskeun nalika nambihan?

EPDM sponge tape

1. Peran karét EPDM dina produk busa bolu tahan panas butyl
Karét EPDM / karét didaur saatos sepuh karasa, produk karét butil bakal lemes sareng caket saatos sepuh, janten panggunaan jumlah karét EPDM anu saluyu dina produk karét busa bolu tahan panas tiasa ngawangun cacat tina karét butil, ningkatkeun kinerja produk busa bolu tahan panas butyl.
Karét EPDM / karét didaur sareng karét butil, résistansi suhu luhur, tahan sepuh (khususna résistansi ozon) tibatan karét butil; butil produk busa bolu tahan panas dina jumlah anu cocog tina karét EPDM tiasa ningkatkeun résistansi panas produk busa, tahan sepuh, pikeun langkung manjangan umur jasa bolu tahan panas.

2. Butil produk bolu tahan panas dina katerampilan milih karét EPDM
Pamakéan bahan karét EPDM pikeun ningkatkeun kinerja produk bolu tahan panas, tina biaya ngagunakeun karét daur ulang EPDM. Campuran karét EPV henteu tervulkanisasi atanapi limbah produk karét EPDM didaur sareng diadu ulang karét EPDM tinggi sareng tahan suhu rendah, sipat anti sepuh sareng karét EPDM dasarna sami, hargana jauh langkung handap dibanding karét EPDM asli, sareng kasaluyuan karét butil langkung saé, tiasa ningkatkeun kinerja komprehensif ngeunaan produk butil tahan panas butil dina premis ngirangan biaya bahan baku deui. Pikeun pasipatan fisik sareng mékanis sarat anu langkung ketat pikeun produk tahan panas bolu 2LLYY422-SJ, pabrik produk karét tiasa dicampurkeun sareng jumlah karét EPDM anu cocog dina karét butil pikeun mastikeun kualitas produk.

3. Kumaha nyaluyukeun karét EPDM sareng vulkanisasi karét butil
Sakumaha urang terang, vulkanisasi produk karét busa bolu sareng foaming dilaksanakeun dina waktos anu sami, laju vulkanisasi tibatan kagancangan foaming atanapi langkung gancang tibatan speed foaming bakal mangaruhan pangaruh foaming produk foaming sareng efisiensi foaming; karét butil sareng kinerja vulkanisasi karét EPDM, kaayaan vulkanisasi bénten, janten produsen produk karét kedah janten desain anu wajar tina sistem vulkanisasi pikeun mastikeun yén vulkanisasi sareng foaming dina waktos anu sami. Sacara umum, pabrik produk karét tiasa milih vulkanisasi walirang, kalayan ngagunakeun akselerator karét DM, panggunaan busa agen OBSH busa, koordinasi anu langkung saé antara kecepatan vulkanisasi sareng laju foaming.

 

EPDM sponge tape 1

Pamakéan karét daur ulang EPDM atanapi karét EPDM pikeun ningkatkeun performa sareng hirup produk busa bolu tahan panas butyl, pabrik produk karét ogé kedah leres-leres ngarobih jinis sareng jumlah agén anu sanés dina formula éta, anjeun tiasa nganggo semi Penguatan hideung karbon-bertulang, pelenturan minyak parafin, lilin parafin anti sepuh, babarengan sareng panggunaan séng oksida, asam stearat sareng magnésium oksida, kanggo langkung ningkatkeun produk busa bungkus karét butil / EPDM karét komprehensif Pamakéan oksigén seng , Asam stearat sareng magnésium oksida salajengna tiasa ningkatkeun kinerja sareng umur jasa produk bolu tahan panas butyl / EPDM.


Waktos Post: Apr-01-2021
WhatsApp Online Chat!