Naon pita busa?

Kaset busa dipaké pikeun ngabasmi sora, insulasi, gasketing, cushioning / padding, sareng sealing sareng didesain pikeun ningkatkeun pidangan sareng ningkatkeun kinerja sakabéh desain produk anjeun. Unggal pita busa ngagaduhan fitur unik sareng tujuan ideal. Sababaraha kasét ieu sayogi dina sababaraha rupa kandel, perekat, operator sareng ukuran. Ogé anjeun tiasa meryogikeun dua sisi atanapi dua sisi. Kisaran suhu normal anu kasét busa tiasa tahan nyaéta -40 ° F dugi ka 300 ° F. Pita busa nolak Uap, sinar ultraviolét ti panonpoé, sareng pelarut, nyayogikeun kakuatan beungkeutan anu luhur pikeun ngimbangan ékspansi termal anu béda. Penting pisan pikeun nengetan sipat-sipat khusus unggal pita busa pikeun mutuskeun mana anu paling cocog pikeun aplikasi anjeun. Variasi dina kapadetan pita busa, kandel, sistem napel sareng struktur sél ngamungkinkeun rupa-rupa pamakean akhir. Kasuksésan produk akhir anjeun gumantung kana ngamankeun pita busa anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun. Kategori Bahan: Open Cell Foam: Urethane Foam, Polyester Urethane (PU Ester), Polyether Urethane (PU Ether), Microcellular, Open Cell Sponge, Sponge Rubber , Dirasa, Melamin Foam, Polyimide Foam, Closed Cell Foam: Silicone Foam, PVC Foam, Neoprene Sponge Blend, Cross-Linked PE Foam, EPDM Foam Blend, Cork, EVA Foam, Nitrile Sponge BlendSolid Rubber: Rubber alami, SBR, Butyl Rubber , Santoprene, Karét EPDM, Karét Silikon, Karét Neopréna, Buna Nitrile


Pos waktos: Jan-12-2021
WhatsApp Online Chat!