Pita Foam PE

Panjelasan Produk:


Detil Produk

DETAIL PRODUK

SN Kandel Suhu Résistansi Adhesion mesék Kakuatan regangan Elongasi
230B 1,0 mm

-30 ~ 100 ℃

8 N / 10mm ≥ 2.2 kg / 25mm 130%
232B 1,2 mm

-30 ~ 100 ℃

8 N / 10mm ≥ 2.2 kg / 25mm 130%

Katerangan

Pita EGPEF-23 Ganda Dilapis Poliétilén Foam Tape mangrupikeun biru atanapi beureum, sél tertutup, pembawa busa poliétilén

Mangpaatna

  • Dampens sora sareng nyerep geter
  • Nawarkeun gancang-gancang awal gancang kana permukaan anu henteu teratur
  • Lalawanan suhu jangka panjang
  • Ngabantosan bubu uap, lebu sareng rereged

Aplikasi

  • Beungkeutan eunteung otomotif
  • Potong hiasan, pamasangan papan nami
  • Pemasangan sareng tujuan umum di jero rohangan

Babasan

  • Toleransi : Kandel : ± 0,05mm , Lebar : ± 0,5mm : Panjang : ± 0.3m

Produk kedah disimpen dina suhu kamar temperature Suhu panyimpenan: -5 ℃ -40 ℃ , kalembaban relatif < 80% = , kedah ditunda palet. Bébas sinar matahari langsung , Jauhkeun tina sumber anu baseuh sareng panas.

  • Umur rak: 180 dinten ti tanggal rangkep

Data di luhur tiasa disaluyukeun.

Mangpaatna

  • Pita fiksasi ditingkatkeun
  • Beungkeutan instan & gampang dileupaskeun
  • Suhu anu hadé tahan dugi ka 120 ℃ tanpa résidu nalika mesék
  • Seaming idéal & splicing tape, pilihan idéal salaku penghalang uap
  • Kandel bahan kandelna 0.028mm-0.036mm
  • Kandel perekat 0.015mm-0.025mm。
  • Warna: bodas, biru, biru-bodas, konéng-bodas

Perhatosan :

  1. Kandel: +/- 0,0015mm Lebar : +/- 1.0mm Panjang: +/- 0.4m

Panyimpenan: Panyimpenan jero rohangan: -5 ℃ -40 ℃ (kalembaban: < 80%), tiis & garing, bebas sinar panonpoé langsung

Shelf Life: 12 bulan di rohangan temp.

Lebar Sadia: 10mm, 20mm, 35mm, 60mm, jsb

Panjangna Sayogi: 30m, 50m, 100m, jsb

Ukuran Jumbo: 1210 x 1000m, 1190 x 2000m, 1210 x 3000m, jsb

  1. B. Punten jaga permukaan operasi bersih, garing, sareng bébas gajih atanapi kokotor & debu anu sanés. Sangkan Pita Egret tiasa gaduh pagelaran anu pangsaéna.

Aplikasi

Dipaké pikeun barang bodas bagian palastik internal fiksasi & seaming

  • Fiksasi samentawis pikeun bagian tina mesin nyeuseuh, oven, komputer, printer, jsb.

Kantétan bagian éléktronika sanés

APLIKASI PRAKTISAL

3
BOPP
25
IMG_2649
BOPP2
IMG_7302

Produk kami dikenal sareng dipercaya ku pangguna sareng tiasa minuhan teras-terasan ngembangkeun kabutuhan ékonomi sareng sosial. Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng lami ti sadaya lapisan masarakat pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup sareng ngahontal kasuksésan silih!


  • Saméméhna: Teras:

  • WhatsApp Online Chat!