Pita poliéster (PET)

Panjelasan Produk:


Detil Produk

DETAIL PRODUK

Kode Perekat Kandel Lengket Awal 180 ° Kakuatan Ngupas Adhesion permanén Kakuatan regangan Résistansi Suhu Warna
EGPET-30 Karét 0,030mm 6 # ≥4n / cm ≥24h ≥30n / cm 120 ° / 2h Transparan
EGPET-36 Karét 0,036mm 6 # ≥4n / cm ≥24h ≥35n / cm 120 ° / 2h Biru

Pedaran & Manpaat

  • 30 mikron atanapi 36 mikron pilem poliéster nyokong kalayan kakuatan tarik anu luhur
  • PET aya résistansi cimata anu hadé pisan, résistansi suhu
  • Résistansi sepuh anu saé pikeun panggunaan jero ruangan & luar
  • Ngaleungitkeun bersih, tanpa résidu perekat
  • Napel agrésif pikeun nahan & ngalereskeun panél, splicing

Aplikasi

  • Dilarapkeun pikeun ngalereskeun kulkas sareng beku

APLIKASI PRAKTISAL

3
BOPP
25
IMG_2649
BOPP2
IMG_7302

FAQ

1. Naon cara mayar anjeun?
Kami resep kana T / T 30% pamayaran deposit sateuacanna, kasaimbangan 70% dibayar sateuacan shippment.

2. Dupi urang ngadamel urutan alit?
Leres, urang tiasa nampi mesen alit, tapi moal aya diskon.

3. Naon waktos pamimpinna?
Éta gumantung kana produk sareng kuantitas.

Kami gaduh tim penjualan anu propésional, aranjeunna parantos nguasai téknologi sareng prosés manufaktur anu pangsaéna, ngagaduhan pangalaman dina penjualan perdagangan luar negeri, kalayan konsumén tiasa komunikasi sacara lancar sareng akurat ngartos kabutuhan nyata palanggan, nyayogikeun palanggan kalayan layanan anu dipersonalisasi sareng produk unik.


  • Saméméhna: Teras:

  • WhatsApp Online Chat!