Pita poliétilén (PE)

Panjelasan Produk:


Detil Produk

DETAIL PRODUK

Kode Perekat akrilik Kandel Lengket Awal 180 ° Kakuatan Ngupas Adhesion permanén Angkatan Strehch Kakuatan regangan Laju Perekat Polyurethane Foam Warna
EGPE-45 Karét 0,045mm ≥30min ≥3,5n / cm ≥24h

≥300%

≥6n / cm

≥90%

Bodas
EGPE-60 Karét 0,06mm ≥30min ≥3,5n / cm ≥24h

≥300%

≥10n / cm

≥90%

Bodas

Pedaran & Manpaat

Pilem poliétilén 2,4 mil (60 mikron) kalayan kakuatan tarik anu luhur

  • Kalayan palapis silikon dina pe sisi anu henteu napel pikeun gampang dileupaskeun
  • Bahan pe fléksibel ngamungkinkeun pikeun manjang sareng akur sareng permukaan anu henteu teratur
  • Dilapis ku karét perekat kinerja tinggi
  • Perekat karét ngagaduhan beungkeutan anu saé, ngaluarkeun tanpa résidu
  • Alternatif hemat biaya pikeun aluminium foil tape dina aplikasi kulkas
  • Résistansi sepuh anu saé pikeun panggunaan jero ruangan & luar
  • Pita pe tanpa liner mastikeun gampang dioperasikeun

Aplikasi

  • Kulkas, freezer, coil evaporative coil / gagantel tabung tambaga
  • Tujuan umum sapertos: ngajaga, nyégél, masking, insulasi jsb.

APLIKASI PRAKTISAL

3
BOPP
25
IMG_2649
BOPP2
IMG_7302

FAQ

1. Naon katalog produksi anjeun?
Produk utama:
Séri tape 1.adhesive: pita foil aluminium, Pita bodas PE, Pita Piaraan, pita TPP, Pita kertas masking, pita jaringan dua sisi, pita PVC.
2. seri busa insulasi panas: lambar atanapi paeh-motong tina PU / EPDM / PE / XPE / CR / NBR Opesello, non-anyaman dirasakeun, bolu silikon.
3. séri tekanan tekenan: jinis disc kompak, SPST

2. Naha anjeun pabrik?
Leres, kami parantos dina industri stiker perekat diri langkung ti 20 taun.

3. Naha urang tiasa kéngingkeun sababaraha conto? Aya biaya naon?
Leres, anjeun tiasa kéngingkeun conto anu aya dina saham kami. Sampel Gratis tiasa dikirim kana pamundut anjeun, nalika angkutan barang dikumpulkeun.

4. Kumaha carana urang kéngingkeun cutatan?
Punten nawiskeun spésifikasi produk, sapertos bahan, ukuran, bentuk, warna sareng sajabana.

 


  • Saméméhna: Teras:

  • WhatsApp Online Chat!