Tekanan saklar BLPS-YKHL05

Panjelasan Produk:


Detil Produk

DETAIL PRODUK

Fitur switch tekanan

Éta ngadopsi konektor gancang benang atanapi struktur instalasi las pipa tambaga, anu fleksibel sareng gampang dianggo tanpa pamasangan khusus sareng fiksasi. Tipe colokan-na jinis kawat modeu sambungan listrik tiasa dipilih ku pangguna sakahayangna. Posisi tunggal posisi tunggal atanapi posisi dobel tiang tunggal, biasana struktur kontak saklar kabuka atanapi biasana ditutup tiasa dipilih ku pangguna. Induktor stainless steel disegel aman sareng dipercaya.

Prinsip kerja tina saklar tekanan:

Nalika tekanan sedeng (cair atanapi gas) dina sistem tekanan langkung luhur atanapi langkung handap tina tekanan kaamanan anu dipeunteun, diafragma logam bentuk disk dina sistem bakal langsung ucul, sareng ngadorong kontak saklar on atanapi pareuman ku cara nyambungkeun push rod. Nalika tekanan turun kana nilai recovery anu dipeunteun, cakram bakal ngareset sakedap sareng saklar bakal ngareset otomatis.

Jumlah rujukan nilai tekanan umum tina switch tekanan (unit : Mpa)

Henteu

modél

Megatkeun nilai tekanan sareng kasabaran

Nyambungkeun nilai tekanan sareng kasabaran

Kategori tekanan

formulir kontak

1

BLPS-YKH

2,5 ± 0,06

2.0 ± 0,05

Tekanan tinggi

Tutup normal

2

BLPS-YKH

2,6 ± 0,06

2.2 ± 0,06

Tekanan tinggi

Tutup normal

3

BLPS-YKH

2,8 ± 0,06

2.2 ± 0,06

Tekanan tinggi

Tutup normal

4

BLPS-YKH

3.0 ± 0,06

2,4 ± 0,06

Tekanan tinggi

Tutup normal

5

BLPS-YKL

0,05 ± 0,03

0,15 ± 0,04

Tekanan handap

Dibuka normal

6

BLPS-YKL

0,15 ± 0,04

0,3 ± 0,05

Tekanan handap

Dibuka normal

7

BLPS-YKL

0,3 ± 0,05

0,45 ± 0,05

Tekanan handap

Dibuka normal

8

BLPS-YKL

0,02 ± 0,01

0,15 ± 0,04

Tekanan handap

Dibuka normal

APLIKASI PRAKTISAL

IMG_4093
IMG_4070
IMG_4069

Tarékah kami nyaéta "integritas heula, kualitas pangsaéna". Kami gaduh kayakinan dina nyayogikeun anjeun jasa anu saé sareng produk idéal. Kami ngarep pisan kami tiasa ngawangun kerjasama bisnis win-win sareng anjeun di payun!

Kami ogé ngagaduhan kamampuan integrasi anu kuat pikeun nyayogikeun jasa anu pangsaéna, sareng ngarencanakeun ngawangun gudang di sababaraha nagara di dunya, anu bakal langkung merenah pikeun ngalayanan konsumén urang.


  • Saméméhna: Teras:

  • WhatsApp Online Chat!