Pita Pita Pu

Panjelasan Produk:


Detil Produk

Busa Polyurethane

Katerangan

PUPoliurétanaproduk busa gaduh struktur jaringan anu unik, tiasa nyerep sora anu saé pisan, sareng ngagaduhan fungsi rebound anu luhur sareng panyangga anu saé. produk pésén siri PU didamel tina busa PU salaku bahan dasar sareng sisi tunggal dilapis ku lem sénsitip tekanan sareng kertas pelepasan .

PU FOAM

● Data Téhnologi

Bagéan No.

Kapadetan (Kg / m3)

Kakuatan mesék

Adhesion Awal

Résistansi Tmperature

Angkatan Stretch

Elongasi

Warna

Babasan

EGF-PU-D20

≥20

6N / cm

17 #

-30 ℃ ~ 80 ℃

12N / cm

≥130%

Hideung / Kelir

Kisaran Width: 10-1600mm

Kisaran Panjang: 100-2000mm

EGF-PU-D25

≥25

7N / cm

17 #

-30 ℃ ~ 80 ℃

13N / cm

≥135%

Hideung / Kelir

EGF-PU-D30

≥27

8N / cm

18 #

-30 ℃ ~ 80 ℃

15N / cm

≥150%

Hideung / Kelir

NBNilai-nilai di luhur mangrupikeun nilai rata-rata anu dicandak ku perusahaan urang saluyu sareng tés standar anu aya hubunganana.

 Ciri-cirina

Spons bolu ngagaduhan seueur kaunggulan sapertos insulasi termal, nyerep sora, nyerep shock, tahan seuneu, anti statis, perméabilitas hawa anu saésahingga ngalibatkeun rupa-rupa industri Kalebet industri mobil, industri batré, industri kosmétik, perangkat keras, alat-alat bumi, produk éléktronik, cocooan, mebel, keramik, manufaktur baju jero sareng pabrik jati kelas luhur. Sadaya produk kami saluyu sareng sarat lingkungan RoHS.

Aplikasi

Spons bolu tiasa dianggo dina interior mobil, alat-alat rumah tangga, transportasi rel, barang olahraga, transportasi ranté tiis, sareng lapangan sanésna.

● suhu handap, bahan insulasi panas
● panyalindungan pelapis nalika bungkus, ngangkut sareng bahan panyangga
● bantu interior bahan otomotif
● bahan palapis éléktronika
● anti debu, insulasi sora, bahan nyerep sora pikeun alat bumi
PU FOAM-2

● Panyimpenan & Validitas

Neundeun dina rohangan temp kalayan RH 20% -80%. Rak Kahirupan: 3-6 bulan saatos MFD.

Kaseueuran masalah antara pemasok sareng klien kusabab komunikasi kirang. Sacara budaya, panyadia tiasa hoream mempertanyakan hal-hal anu aranjeunna henteu ngartos. Kami ngarecah halangan-halangan éta pikeun mastikeun anjeun nampi naon anu anjeun pikahoyong kana tingkat anu anjeun ngarepkeun, nalika anjeun pikahoyong. Waktos pangiriman anu langkung gancang sareng produk anu anjeun pikahoyong nyaéta Kriteria kami.


  • Saméméhna: Teras:

  • WhatsApp Online Chat!